Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Αγαπώ....

....τη μικρή μου, τον άντρα μου, τη φύση που τόσο μου λείπει κι ας μένω σε μια περιοχή ,υποτίθεται, πράσινη. Αφιερωμένο στην αγάπη ,λοιπόν,αυτό το αλμπουμάκι



...και μην ξεχνάτε να αγαπάτε τον εαυτό σας και να κάνετε πράγματα γι' αυτόν!το αξίζει!

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Πασχαλινό δεντράκι

Ξεκινήσατε τις πασχαλινές σας ετοιμασίες?Εμείς ναι. Και, μπορεί σήμερα να βρέχει αλλού περισσότερο κι αλλού λιγότερο αλλά είπαμε: αφήστε τα χρώματα να μπουν στη ζωή μας.Ξεχάστε τον μουντό καιρό και μαζί με τα παιδάκια σας, τα ανιψάκια σας, το ταίρι σας, το σκύλο ή τη γάτα σας--ό,τι έχει ο καθένας--φτιάξτε κάτι πασχαλινοχρωματιστό.. Θα δείτε πώς θα αλλάξει η διάθεσή σας.Τις προηγούμενες μέρες φτιάξαμε με τη μικρή αυτό το δεντράκι. Έμπνευσή μας ήταν η ανεράιδα. Η μικρή μου το καταευχαριστήθηκε

Εμπρός ,λοιπόν,τι περιμένετε?Ξεκινήστε...

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Eυχαριστώ...

...πολύ πολύ για τις ευχές σας.Τα γενέθλια της μικρούλας μου είναι μια χαρούμενη μέρα--εννοείται αυτό!!!!. Μηνυματάκια στο blog, στο κινητό,emails και το τηλέφωνο να χτυπά και εκείνη να τρέχει να το σηκώσει μια και "είναι η μέρα μου σήμερα"!
Ήθελα να σας ευχαριστήσω νωρίτερα και όχι 13 μέρες μετά, αλλά κάτι προβληματάκια υγείας και κάτι θεματάκια που έμειναν πίσω εξαιτίας αυτών δεν μου επέτρεψαν να κάνω βολτούλες στην blogογειτονιά και να σας αφήσω τα μηνυματάκια μου.
Να είστε όλοι καλά, να χαίρεστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και ...ετοιμαστείτε: σε 5 μέρες η Άνοιξη έρχεται και επισήμως.Χρωματίστε όσο μπορείτε τη ζωή σας σε πείσμα όλων αυτών που κάνουν τα πάντα για να μας την κάνουν γκριζόμαυρη!!! 

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Χαρούμενα Γενέθλια

Ναι,ναι ....καλά καταλάβατε!!
Σήμερα η μικρή μου πριγκίπισσα έχει τα γενέθλιά της.Εύχομαι να είναι πάντα καλά το μικρό μου ζουζούνι και ευτυχισμένο.
Κερνάμε γλυκάκι...
Κοπιάστε...

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Για έναν μικρό πρίγκιπα...

...που μεγάλωσε και είχε τα γενέθλιά του τις προηγούμενες μέρες, τι άλλο θα του ταίριαζε εκτός από ένα Βιβλίο Ευχών πριγκιπικό.