Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Παραμονές Πρωτοχρονιάς...

...ήθελα να κάνω μια ανάρτηση που ,όμως δεν βλέπω να πραγματοποιείται μια και τις τελευταίες μέρες του έτους όλο και τρέχουμε και παραμελούμε τα blogάκια μας και την blogoγειτονιά.
Θέλω ,λοιπόν, να πω ένα μεγάααααλο Ε υ χ α ρ ι σ τ ώ σε όλες εσάς που με διαβάζετε και μου αφήνετε τις υπέροχες γλυκές κουβεντούλες σας ,που με διορθώνετε & με επιβραβεύετε,που μου συμπαρασταθήκατε πέρισυ ,μια και οι ιώσεις δεν έλεγαν να μας αφήσουν την μικρή μου & εμένα. Κάθε φορά που κάνω μια ανάρτηση περιμένω πώς και πώς να διαβάσω τα σχόλιά σας. Ξέρετε πως δεν απαντάω σε αυτά, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν τα διαβάζω με χαρά και δεν τους δίνω την πρέπουσα σημασία. Και φυσικά παρακολουθώ και τα δικά σας νέα άσχετα αν δεν έχω το blogάκι σας στην λίστα μου (που όπως έχετε καταλάβει έχω πολύυυυυυ καιρό να την ανανεώσω)
Σας ευχαριστώ πολύ για όλα και σας εύχομαι καλές προετοιμασίες για τις γιορτές,καλά να περάσετε αυτά τα Χριστούγεννα,να χαίρεστε όλους όσους αγαπάτε,ιδιαίτερα όλες οι μανούλες να χαίρεστε τα ζουζουνάκια σας και φυσικά καλές & πρωτότυπες δημιουργίες με μπόλικη glitterολάμψη!!!! 

Με αγάπη,
Έλενα

3 σχόλια:

  1. Bravo Elena...getting in early as they say!
    I wish you and your beautiful family a happy healthy and wealthy Christmas and New year.....polla polla filia
    Irini and the boyz

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελενα μην αγχώνεσαι καθόλου!!!! Εδώ είμαστε και σε περιμένουμε!!!! Πολλά φιλιά και πολλές ευχές για χαρούμενα Χριστουγεννα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλενα να περάσεις κι εσύ υπέροχα τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων με την οικογένεια σου, να είστε γεροί και χαρούμενοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή