Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Aχ!..... (μέρος 2ο)

Πέρασε μια εβδομάδα και η μικρούλα μου εξακολουθεί να έχει ακροαστικά αλλά τουλάχιστον αποχαιρετήσαμε τον πυρετό(40άρια παρακαλώ, χτυπήσαμε!)Για πάρτυ δεν το συζητάμε.....Και καλά το προηγούμενο Σάββατο γλυτώσαμε την γκρινίτσα γιατί είχε πυρετό κι από μόνη της πρότεινε να μην πάμε.Το αυριανό όμως?Είχε καλέσει στο σπίτι φίλες της μασκαρεμένες να παίξουν με τις κούκλες και να φάνε μεζεδάκια.Πάει κι αυτό....Ελπίζω τουλάχιστον μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας να είναι καλύτερα για να μην χάσει τη γιορτή του σχολείου. Την έχασε πέρισυ, πάλι, λόγω των ίδιων συνθηκών...ας μην επαναληφθεί και φέτος.
Καλό Σ-Κ να έχετε όλοι σας,
Βάλτε απλώς μια μάσκα ή ντυθείτε μασκαράδες και πηγαίνετε μια βόλτα στην Πλάκα.
Ρίξτε χαρτοπόλεμο ή μια σερπατίνα σε έναν άγνωστο...
Βάλτε λίγο χρώμα στο όλο γκρίζο που προσπαθούν να μας επιβάλλουν... 

8 σχόλια:

  1. Aχ πολλά περαστικούλια!!! Πόσο σε νιώθω!!!! Οσο για την τελευταία σου παρότρυνση ειλικρινά μου έφτιαξε την διάθεση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. περαστικούλια σας κορίτσι!!!
    ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να την χαρεί η μικρούλα σου!!! πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περαστικά μωρέ! Θέλουν πολλή υπομονή αυτά τα πράγματα. Είμαι σίγουρη ότι την άλλη βδομάδα θα είστε περδίκια. Βάλτε πολλούς ορούς στη μυτούλα, παίξτε πολύ, δείτε ταινιούλες ευχάριστες, πολλές αγκαλίτσες και όλα θα περάσουν πιο γρήγορα. Καλή δύναμη και στη μαμά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oh Elena I hope Natalitsa get better soon!!!....there will be many parties trust me..so many she will get bored of them. Trust me it happened to C3 who loves going to parties one day he just no more mummy I just want to stay home!! hahaha
    Get well soon.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περαστικά και από εμένα,φέτος σας επισκέφτηκε νωρίς η ίωση για να πάει στη γιορτή του σχολείου η μικρούλα μας,κι εμείς τις περάσαμε όλες ελπίζω δηλαδή να μη μας ξέχασε καμία και επισκεφτεί τη Καθαρά Δευτέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελενα περαστικούλια στο γλυκό Ναταλάκι,τα περάσαμε και εμείς,εύχομαι περαστικά και να γίνει σύντομα καλά να χαρεί το ζουζουνάκι αυτές τις μέρες!Φιλία πολλά στην κουκλίτσα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ωχ.τη μικρούλα!!τί πράγμα κι αυτο φέτος!!!περαστικά κι αγύριστα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Περαστικα στην Ναταλιτσα, να της ωσεις ενα μεγαλο φιλι και πιστευω οτι θα ειστε μια χαρα για την γιορτη του σχολειου!! και εμεις εδω μια απο τα ιδια..που θα παει θα περασει ο χειμωνας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή