Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Χαρούμενες Ευχές...

Οι ευχές που προέρχονται από παιδιά και δίνονται σε παιδιά είναι πάντα τόσο γλυκές και αυθόρμητες.Όπως θα καταλάβατε μιλάω για εκείνες τις καρτούλες που γράφουν τα μικρούλια μας όταν κάνουν τις πρώτες προσπάθειές τους να γράψουν ή τις ζωγραφιές που φτιάχνουν με τόση φροντίδα και προσοχή για τα γενέθλια ενός συμμαθητή τους. Έτσι,λοιπόν, λίγες μέρες πριν γιορτάσουμε τα φετινά γενέθλια της μικρούλας μου και ενώ ψάχνω έναν χώρο όμορφο με κήπο,αν είναι δυνατόν,χωρίς εκείνα τα τεράστια πλαστικά παιχνίδια ,έφτιαξα αυτό το απλό αλμπουμάκι για να κρατήσω φυλαγμένες όλες τις περσινές ευχές των συμμαθητών της.


7 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο!!! Ωραία ιδέα να είναι μαζεμένες οι καρτούλες!! Με το καλό να φτιάξεις κ ένα με τις φετινές καρτούλες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ταιριάζει τόσο πολύ με το στυλ της Ναταλίτσας σου, που αρχικά νόμισα ότι εκείνη το σχεδίασε (ή μήπως έτσι έγινε;;;) ;)
    Γλυκα είναι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Έλενα! Μα τι υπέροχο άλμπουμ είναι αυτό?! Ααααχ γιατί δεν μας δείχνεις κι άλλες σελιδούλες? Πολύ ρομαντικό! Να την χαίρεσαι και να την καμαρώνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με το καλο το πατυ να βρειτε ενα ωραιο χωρο για να διασκεδασουν τα παιδακια, υπεροχο το αλμπουμακι!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ γλυκα ειναι.Σαν το Ναταλακι!!Αλλα παλι λειπουν οι φωτογραφιες απο τις εσωτερικες σελιδες.Γιατι;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσωτερικά δεν έχω κάνει κάτι.Σε ροζ κανσόν έχω κολλήσει τις κάρτες. Μόνο το εξώφυλλο έχω φτιάξει ομορφούλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραίο άλμπουμ και πολύ πρακτική ιδέα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή