Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Κορίνα

Η Κορίνα είναι μια μικρούλα που σε λίγες μέρες θα σβήσει 2 κεράκια. Όμως, επειδή "των φρονίμων τα παιδιά,πριν πεινάσουν μαγειρέψουν",ιδού το άλμπουμ-βιβλίο ευχών για τα πρώτα της χρόνια. Εύχομαι η μανούλα της να το γεμίσει με χαρούμενες φωτογραφίες και οι ευχές όλων να την στηρίζουν σε όλη της τη ζωή. 



13 σχόλια:

  1. Πολύ πρωτότυπο,δεν έχω ξαναδεί τέτοιο βιβλίο ευχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως είναι πολύ πρωτότυπο!!! Ωραία ιδέα!!! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα εσύ κάνεις εξαιρετική δουλειά!!!! Όλα είναι τέλεια!!! Πολύ καλές επιλογές σε χαρτιά και σχέδια και η διακόσμησή τους είναι ακριβώς όπως μου αρέσει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαμα Κορίνας εδω!!!!Ειναι καταπληκτικο!Ευχαριστουμε πολυ!Η ιδέα για βιβλιο ευχων για τα 5 πρωτα χρονια ήταν δική μου γιατι ενα βιβλιο για καθε χρονο ειναι πολυ μεγαλο και δε γεμιζει ποτε!οποτε καλυτερα να ειναι ολες οι χρονιες συγκεντρωμενες σε ενα βιβλιο!Ευχαριστουμε Ειρηνη για το δωρο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαίρομαι που αρέσει σε όλους. Μαμά Κορίνας συγγνώμη αν σου χάλασα την έκπληξη και ελπίζω οι ενότητες έτσι όπως τις έφτιαξα να σου αρέσουν. Οι ιδέες ήταν πολλές αλλά θεωρώ πως ο τρόπος για διαχωρισμό των ενοτήτων-γενεθλίων ήταν ο καλύτερος.Και πάλι να σου ζήσει η μικρούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραία ιδέα μ' αρέσει πολύ ο τρόπος που έβαλες τους αριθμούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολύ όμορφη ιδέα αυτό με τους αριθμούς!!! μπράβο στη μαμα της Κορίνας που το σκέφτηκε καισε εσένα που το εκτέλεσες τοσο ομορφα..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι,πραγματικά βγήκε πολύ καλό.Το μόνο που μου είπε η κοπέλα που ήθελε να το κάνει δώρο, ήταν πως θέλει κάπως να διαχωριστούν τα γενέθλια.Νομίζω πως ο τρόπος που διάλεξα 1)με το διαφορετικό μήκος και 2)με τους αριθμούς είναι ο καλύτερος.Έχω βάλει και θηκούλες που , αν δεν φτάσουν τα tags, μπορεί να βάλει τις φωτό που θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τέλεια ιδέα!!! μπράβο και στις δυο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. παρα πολυ ωραιο!!ωραια ιδεα και ομορφα χρωματα!!!!!!!!μπραβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή