Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Albumάκια... Tags.... κ.λ.π.

Καλημέρα κορίτσια,
Πώς είστε σήμερα?Εγώ με έναν άσχημο πονοκέφαλο. Μια κουβέντα μόνο θα σας γράψω:χθες ήρθε η ΔΕΗ!
Το αντιπαρέρχομαι και συνεχίζω....Σήμερα ,όμως, ο ταχυδρόμος(τι φταίει κι αυτός ο καημένος?) μου το ξεπλήρωσε φέρνοντας 2 πανέμορφα φακελάκια: της Κέλλυς και της Όλγας .Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ εκ μέρους της μικρής μου.Θα την περιμένω τη μικρή scrapbooker το απόγευμα να τα ανοίξει με την ησυχία της.
Μέχρι να γυρίσει θα σας δείξω ένα άλμπουμ-ευχολόγιο που έφτιαξα το καλοκαίρι για μια ζουζούνα που όταν την ρωτούσαν πόσο χρονών θα γίνει, εκείνη απαντούσε άλλοτε "τλία" και άλλοτε "τέσελα"  (στο πνεύμα της εποχής η μικρή μπουμπού: οι πολιτικοί γιατί τη μια να λένε έτσι και την άλλη αλλιώς?)




Να σας ζήσει παιδιά: Να γιορτάζει πάντα τα χρόνια που θέλει με υγεία και χαρά!!

18 σχόλια:

  1. Εσύ πονοκέφαλο ελέω ΔΕΗ,εγώ με άσχημο κρύωμα ελέω καιρού...καλά τα πάμε!!!Υπέροχο το αλμπουμάκι σου,τέλεια τα χρώματα,ότι πρέπει για μια μικρή (είτε 3 είτε 4 μικρή είναι ακόμα ;)) μπουμπού!!Πάω στοίχημα θα το βλέπει στο μέλλον και θα το λατρεύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειρηνάκι μου περαστικά. Πώς και την πάτησες? Όσο για τη μικρή άστα...ήταν μια γλύκα να σου λέω με τόση σοβαρότητα τη μια 3 την άλλη 4...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ti teleia auti i ilikia....!!!!!!!!!!!!!!koita na roufikseis ka8e stigmi!!!megalonoun toso grigora...to alboum apla teleio !!!!!!!!!!!!!!!ax bravo!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλέ έφτασε τόσο γρήγορα??? Κοίτα να δείς τα ΕΛΤΑ! Όσο για την ΔΕΗ περαστικά σας!!! Περιμένω εντυπώσεις έτσι? Το άλμπουμ τέλειο φυσικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με εκανες και γελασα με την ηλικια της μικρουλας!!!Οσο για την ΔΕΗ ειμαστε σε αναμονη...οπου ναναι ερχεται και σε μας...ομως εγω σημερα πηγα σε μια αλλη ..κυρια..την εφορια!!!!αστα.. ναμαστε καλα!!Το αλμπουμ υπεροχο οσο για το tag εγω δεν το εχω ξεκινησει ακομα...αλλα υποσχεθηκα και θα φτιαξω εστω και καθυστερημενα!!φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έυχαριστώ καλή μου Έλενα για τις ευχές!!!Το αλμπουμάκι υπέροχο και ροζουλίνι όπως το αγαπημένο μου χρώμα!!Οσό για την κυρία ΔΕΗ ήρθε και σε μας και πάθαμε ένα ταράκουλο!!Κρίμα που με χίλια βάσανα έχουμε ενα σπιτάκι..που και πάλι το έχουμε ακριβοπληρωσει σε άδειες συμβολαίογράφους υποθηκοφυλάκεια κλπ...και μας κάνουν να σκεφτόμαστε ότι τόσες φορές που θα εναποθέσουμε τον οβολό μας θα χάσει την αξία του..και βέβαια αναρωτιώμαστε τι το θέλαμε βάρος θα είναι..θα πληρώνουμε ενοικιο στο δικό μας σπίτι..μας έχει και μας προβληματίσει ιδιαίτερα αυτό το θέμα!!Τέλος πάντων ας έχουμε τουλάχιστον υγεία!!Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΧ..ΑΥΤΗ Η ΔΕΗ...ΑΣΕ..ΗΡΘΕ 800 ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ...
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΟ!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!
    ΣΕ ΦΙΛΩ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ομορφο και γλυκο σαν ζαχαρωτο το ευχολογιο σου!!!
    να σαι καλα... να αντιπαρερχεσαι στα "πικρα"μαντατα και να γλυκαινεσαι με ομορφες δημιουργιες σαν κι αυτη!φιλια πολλα Χ2 MISIRLOU K MARIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ειναι γλυκα!το εξφυλλο μου αρεσει που εχει την κορνιζουλα!!
    περαστικα σας για τη δεη!!αστα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ ζουζουνιάρικο το άλμπουμάκι!!!
    Αύριο θα ταχυδρομήσω το δικό μου tag,φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ όμορφο το άλμπουμ!! Φιλιά στην μικρούλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΥΛΙ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜΑΚΙ!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ήρθε και σε σας;Ακόμη δεν μπρούμε να συνέλθουμε από το σοκ...Τέλος πάντων!Έχω να πω ότι το άλμπουμ είναι εξαιρετικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα σας λόγια για το ροζουλί μου αλμπουμάκι.Χαίρομαι, επίσης, που με κατανοείτε στο θέμα της ΔΕΗ--βλέπω οι περισσότεροι το περάσατε το σοκ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έλενα μου είναι πολύ όμορφο! Μου αρέσει πολύ η σελίδα με τα συννεφάκια!
    Όσο για το χαράτσι...Εμείς το περιμένουμε...αύριο μεθαύριο θα μας χτυπήσει την πόρτα...εγκεφαλικό...Πολλά πολλά φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολύ όμορφο είναι! μου αρέσει που είναι γεμάτο με χώρους για ευχές! Τα φιλιά μου και την μικρόύλα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. θετικα ολα..να εχουμε και να τα δινουμε..και αν δεν εχουμε εχει ο Θεος..το αλμπουμακι τελοιο..το δικο μου τσουβαλακι με τα δωρα το εστειλα..να σε καλα..φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή